(VIDEO) O nouă bază sportivă, la Năvodari

Primăria Năvodari va demara începerea lucrărilor de amenajare a unui teren de sport, cu gazon artificial. Acesta va fi realizat pe strada Stadionului, în partea centrală a orașului, pe o suprafață de 7450 mp. Pentru construirea acestui complex sportiv, sumele au fost alocate de la Consiliul Local Năvodari.

Este oficial! S-au început măsurătorile pentru o nouă bază sportivă, modernă, la Năvodari. Aceasta va fi construită pe strada Stadionului, lângă sala de sport.

Potrivit edilului, lucrările constau în realizarea de teren de sport omologat, cu gazon artificial, de alei perimetrale și alei pietonale din pavele prefabricate. Tribunele vor avea o capacitate de 156 de locuri,  iar baza va dispune de parcare și gard perimetral. Materiale ce urmează a fi folsite sunt produse performante, nefiind utilizate cele chimice cu impact negativ asupra mediului ambiant.

Toate cheltuielile aferente vor fi suportate din bugetul Consiliului Local.

Beneficiarii acestui nou teren de sport vor fi elevii de la clubul sportiv din Năvodari, dar și elevii școlilor din localitate, proiectul urmând a fi finalizat în aproximativ 4 luni.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/o-noua-baza-sportiva-la-navodari/

Comentarii