(VIDEO) Șofer băut, răsturnat cu mașina pe câmp între Năvodari și Lumina

Accident grav, între localitățile Năvodari și Lumina. Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat după ce s-a răsturnat, cu mașina pe câmp. Omenii legii au constatat că bărbatul de la volan consumase băuturi alcoolice. La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de pompieri, cadre medicale și polițiști. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Șoferul unei mașini care venea dinspre Năvodari și se îndrepta spre localitatea Lumina a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul, pe câmp. A rămas încarcerat, între fiarele contorsionate ale autoturismului, până la intervenția echipei de descarcerare. Mai grav este faptul că acesta consumase băuturi alcoolice. Polițiștii i-au găsit o valoare de 0,18 miligrame/ litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit martorilor, bărbatul aflat la volan ar fi încercat să evite o groapă, moment în care s-a răsturnat. Echipele de intervenție au reușit să scoată victima din mașina grav avariată și au predat-o echipajului de prim-ajutor.

Din fericire, persoana rănită este în stare conștientă și în afara oricărui pericol. Șoferul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursa: https://stiri.litoraltv.ro/sofer-baut-rasturnat-cu-masina-pe-camp/

Comentarii