(VIDEO) Tentativă de suicid la Năvodari

Panică într-un cartier din Năvodari. Un bărbat s-a urcat pe un bloc turn din oraș, amenințând că se va arunca în gol.  Negocierile au fost purtate atât de reprezentanții Poliției Locale, cât și de cei ai Inspectoratului de Situații de Urgență Constanța. Cu toate acestea, bărbatul a fost imobilizat după intervenția unui… civil, ajutat apoi de reprezentanții autorităților.

Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din localitate, care și-a motivat gestul disperat prin faptul că ar fi fost părăsit de soție. Mai mult decât atât, individul are 3 copii și nu are nici loc de muncă, fiind șomer.

La fața locului au ajuns un echipaj al Serviciului Ambulanță și un echipaj de pompieri, pentru a interveni în caz de necesitate. Reprezentanți ai Poliției locale Năvodari, cât și ai ISU Dobrogea, au purtat discuții telefonice cu cel în cauză, în speranța că-l vor putea convinge să renunțe la acest gest.

După aproximativ 2 ore, bărbatul a fost imobilizat de către un bun samaritean, un localnic, ajutat apoi de poliție și pompieri.

Bărbatul care a ajutat autoritățile la imobilizarea presupusului sinucigas, a fost rănit la brațul stâng, însă gestul gestul său i-a adus satisfacție.

Bărbatul a fost transferat la Spitalul Clinic De Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Polițiștii vor deschide o anchetă, iar bărbatul va fi investigat de către specialiști pentru a determina dacă era în deplinătatea facultăților mentale, în momentul când a decis să-și pună capăt zilelor.  Cel mai probabil, bărbatul va fi amendat pentru tulburarea liniștii publice.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/tentativa-de-suicid-la-navodari/

Comentarii