(VIDEO) Un băiat de 15 ani s-a spânzurat sub un pod din Năvodari

Tragedie în Năvodari. Un băiat de 15 ani și-a pus capăt zilelor din cauza unor note mici. Se pare că adolescentul urma să rămână corigent la o materie, însă nu ar fi fost în situația de a rămâne repetent. Vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Totul s-a întâmplat ieri  în jurul orei 10. Copilul a plecat de acasă și urma să ajungă la școală.  Era elev în clasa a opta. S-a oprit, însă, sub un pod din oraș și și-a pus capăt zilelor.

Tragedie scoate la suprafață problemele cu care se confruntă sistemul de învățământ. În ultima vreme, băiatul obținuse note mici la învățătură și urma să susțină examenul de evaluare națională.

Din clasa a șasea, copilul a făcut mai mult ore online, iar  performanțele sale școlare au scăzut. La școala la care învăța, era arondat un psiholog pentru câteva ore pe săptămână, deși instituția  are 600 de elevi.

Specialiștii atrag atenția că adolescența este o etapă importantă, cu multe schimbări, iar părinții și profesorii trebuie să fie atenți la modificările  de comportament ale copiilor și să le creeze un mediu în care să se simtă în siguranță.

În cazul băiatului din Năvodari a fost deschis un dosar penal și se fac cercetări pentru a se stabili exact în ce condiții a survenit decesul.

Sursa: https://stiri.litoraltv.ro/un-baiat-de-15-ani-s-a-spanzurat-sub-un-pod-din-navodari/

Comentarii