Zeci de milioane de lei, investite la Năvodari. Rețea de apă și drumuri asfaltate în cartierul pentru tineri

Primarul Florin Chelaru a anunțat, astăzi, că peste 30 de milioane de lei vor fi investite în cartierul de locuințe pentru tineri din Năvodari.

În această zonă vor fi realizate o rețea de alimentare cu apă și una de canalizare și vor fi amenajate și asfaltate drumurile.

”Astăzi, am semnat, la invitația domnului secretar de stat Adrian Gâdea și a subsecretarului de stat Marcel Alexandru Stoica – contractul de finanțare pentru ,,Echipare tehnico-edilitară și asfaltare tramă stradală zona Midia-Sat”.

Investiția se ridică la o valoare totală de 30.161.328,64 RON și presupune execuția, în cartierul de locuințe pentru tineri, a unei rețele de canalizare de aproximativ 6,8 km – canalizare menajeră în toată zona, execuția rețelei de alimentare cu apă pentru tot cartierul aprox. 6,99 km. de rețea, precum și amenajarea și asfaltarea de drumuri în lungime de aproximativ 7 km de străzi la finalul proiectului” a postat primarul Florin chelaru pa pagina sa de Facebook.

Sursa: http://www.gazetadenavodari.ro/zeci-de-milioane-de-lei-investite-la-navodari-retea-de-apa-si-drumuri-asfaltate-in-cartierul-pentru-tineri/

Comentarii