Ziua Eroilor sărbătorită la Năvodari

Ziua Eroilor și Inalțarea Domnului au fost sărbătorite cu mare fast de elevii și cadrele didactice de la școala George Enescu, precum și de reprezentanții Primăriei. Copiii au prezentat momente artistice dintre cele mai interesante. În semn de recunoștință pentru sacrificiul suprem al ostașilor căzuți la datorie, elevii împeună cu mai marii orașului  au depus coroane de flori, la troița din centrul orașului.

Evenimentul ce a avut loc, joi, la Năvodari, a debutat cu intonarea imnului țării.

Un alt moment emoționant al zilei, slujba religioasă, a fost oficiată de un sobor de preoţilor de la bisericile din Năvodari.

Totodată, edilul orașului, Florin Chelaru, le-a vorbit celor prezenți despre sacrificiile străbunilor și eroilor noști.

În semn de recunoștință pentru sacrificiul suprem al eroilor căzuți la datorie,reprezentanții Primăriei Năvodari precum și elevii, au depus coroane de flori.

Pentru că așa se cade, într-o zi de sărbătoare, copiii școlii „George Enescu„ , îmbrăcați în straie populare, au susținut un frumos spectacol. Tinerii au prezentat momente artistice dintre cele mai interesante, și s-au bucurat de aplauzele celor veniți să-i vadă.

Prin această manifestare, organizatorii au intenționat să dezvolte și să cultive spriritul de patriotism şi eroism al viitoarei generații. Evenimentul a fos organizat de Primăria și Consiliul Local Năvodari, în colaborare cu școala „George Enescu” și parohiile ortodoxe din oraș.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/ziua-eroilor-sarbatorita-la-navodari/

Comentarii