Eroul de la rafinăria Petromidia Năvodari

Una dintre victimele din tragicul accident de la Petromidia de luni seară și-a dat viața pentru ceilalți colegi. Vorbim de bărbatul de 48 de ani care s-a stins din viață marți la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Toată comunitatea orașului Năvodari deplânge moartea acestuia pentru că era o persoană foarte activă în viața societății. Dumnezeul sa-l odihnească!

Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța o explozie la rafinăria Petromidia de la Năvodari. iadul s-a dezlănțuit atunci. Oamenii au ieșit cât au putut de repede, însă tot au suferit arsuri pe suprafețe mari din corp. Cel care îi coordona în acele momente pe muncitori a ales să iasă ultimul pentru a fi sigur că nimeni nu este lăsat în urmă, însă, chiar el a suferit cel mai mult.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani a suferit arsuri pe aproape toată suprafața corpului și a fost transportat de urgență în capitală la spitalul Bagdasar- Arseni. Din păcate, în cursul zilei de marți, acesta și-a dat ultima suflare. “Eroul de la Petromidia” a terminat facultatea de Inginerie Mecanică și imediat după ce a absolvit a început să lucreze la rafinărie. Bărbatul era un om foarte respectat și apreciat în orașul Năvodari și asta pentru că s-a implicat activ în foarte multe proiecte pentru societate. Din păcate, în urma lui au rămas o soție îndurerată și fiul lor, care acum este student. Trupul neînsuflețit al bărbatului este deja depus la casa mortuară. Cei care vor să își aducă un ultim omagiu o pot face și la slujba de înmormântare programată vineri la ora 12.30 la Biserica Buna Vestire. Rămas bun, eroule!

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/eroul-de-la-rafinaria-petromidia-navodari/

Comentarii