Locuitorii din Năvodari care vor să se angajeze se pot adresa punctului AJOFM din Năvodari

Năvodărenii care sunt în căutarea unui loc de muncă se pot adresa punctului AJOFM din Năvodari. În acest moment, sunt disponibile 128 de posturi.  Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în construcții, deși locuitorii orașului se interesează în principal de posturi de paznici.

Locuitorii din Năvodari care vor să se angajeze se pot adresa punctului de lucru al agenției de ocupare a forței de muncă din oraș, de pe strada Albinelor. În acest moment sunt disponibile 128 de posturi de muncă. Locurile de muncă disponibile sunt însă diferite față de ceea ce doresc să obțină locuitorii din Năvodari.

Printre alte locuri de muncă disponibile se numără cele de barmani, bucătari, cameriste, electricieni, lăcătuși mecanici, infirmiere sau manipulanți de mărfuri. Chiar și cei cu studii superioare își pot găsi un loc de muncă prin AJOFM. Există posturi disponibile de consilier pe probleme de învățământ, contabil, funcționar administrativ, inginer automatist sau asistent medical. Punctul de lucru al AJOFM din Năvodari a fost redeschis în anul 2014. Cei care vor mai multe informații cu privire la locurile de muncă disponibile se pot deplasa la sediu. Punctul din Năvodari deservește și localitățile din împrejurimi precum Corbu, istria, Lumina, Mihai Viteazu, Nuntași, Oituz, Săcele, Sibioara și Sinoe.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/locuitorii-din-navodari-care-vor-sa-se-angajeze-se-pot-adresa-punctului-ajofm-din-navodari/

Comentarii