Răniții de la Petromidia Năvodari încep să-și revină

Starea de sănătate a celor 3 persoane rănite în incendiul de la Petromidia pare să evolueze în bine. Cadrele medicale sunt optimiste în legătură cu starea acestora.

Cei doi bărbați care au suferit arsuri în incendiul de la rafinăria Petromidia, de pe 22 august, au o stare generală bună și sunt stabili hemodinamic, susțin surse din cadrul Ministerului Sănătății.

“În cursul zilei de ieri a fost executată în blocul operator procedura de debridare enzimatică. Pacienții sunt pansați și evaluați zilnic”, afirmă Ministerul Sănătății.

Cei doi sunt internați la Spitalul de Arși, în timp ce al treilea rănit în incendiu se află internat la Spitalul Bagdasar Arseni. Potrivit sursei citate, și evoluția acestuia  este în general pozitivă, acesta fiind stabil și în continuare intubat.

Reamintim că 4 persoane au avut de suferit în urma tragediei de la Petromidia, dintre care un bărbat de 48 de ani, care a decedat în urma rănilor suferite, având arsuri pe 100 % din suprafața corpului. Autoritățile fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor premergătoare tragediei și a celor care se fac vinovați pentru aceasta.

Sursa: http://www.tvlitoral.ro/ranitii-de-la-petromidia-navodari-incep-sa-si-revina/

Comentarii